İnbükü Koyu Azeri Survivor’ı İçin Kapatıldı

Datça Karayolu üzerinde bulunan İnbükü Koyu’nun Vizör İstanbul Yapım Organizasyonu tarafından yapılacak çekimler nedeniyle 8 Ağustos tarihine kadar günübirlik ziyaretçi alınmayacağı açıklandı.

Yapım şirketinin burada Azeri Survivor çekimleri için adayı günlük olarak kiraladığı öğrenildi. 225 çadır ve karavan kapasiteli İnbükü Orman Kampı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Vizör İstanbul Yapım Organizasyonu’na tahsis edildi. Organizasyon şirketinin burada Azeri Survivor çekimlerini gerçekleştireceği ve günlük olarak yaklaşık Bin TL ödeme yapacağı öğrenildi.

Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada, “Orman ve Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü Muğla Şube Müdürlüğünün faaliyet alanındaki Marmaris İlçesi sınırları içinde ve Marmaris Datça karayolu 25. Km’de bulunan İnbükü Tabiat Parkının günübirlik ziyaretçilerine hizmet veren Çökertme Koyu, 24 Haziran 2012- 5 Ağustos 2012 tarihleri arasında Vizör İstanbul Yapım Organizasyonu tarafından gerçekleştirilecek çekimler için Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce tahsis edilmiş olup, 22 Haziran 2012-5 Ağustos 2012 tarihleri arasında günübirlik ziyaretçi alımına kapatılmıştır. Çadır-karavan konaklama ziyaretçi alımında ise herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır. Konuyla ilgili olarak Marmaris Kaymakamlığına bilgi verilmiştir. Belirtilen tarihler arasında İnbükü Tabiat Parkına günübirlik ziyaretçi alınmayacaktır” denildi .
Kaynak: İHA