Parklar Mardin’in Sosyal Yaşamını Renklendiriyor

Mardin Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Karayolları Belediye Parkı, Ravza Parkı ve Ataşehir Parkı, yaz mevsiminde Mardinlilerin gözdesi haline geldi.

Çocuk, yaşlı, genç her kuşaktan insanın yorgunluğunu giderdiği parklarda yaz sıcakları fazla hissedilmiyor. Vatandaşlar, yeşil alanlarda yazın tadını çıkarıyor. Parkların içlerine yerleştirilen spor aletleri günün her saatinde spor yapma imkanı sağlıyor. Çocuklar da parkların içinde bulunan oyun gruplarıyla hoşça vakit geçiriyor.

Parklarla Mardin’in gerçek anlamda bir şehir görünümüne kavuştuğunu belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Ayanoğlu, “Yaz mevsimi ve aşırı sıcaklarla birlikte parklarımız yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenmeleri için park görevlilerimiz sürekli çalışıyor. Yapımını tamamladığımız 8 park Mardin’in sosyal yaşamını renklendirdi. Bu parklar vatandaşlarımızın uğrak yeri haline geldi. Mevcut yeşil alanları artıracağız. Eski mezbahane alanını da parka dönüştüreceğiz.” dedi.