Fatmagül Ekrana Veda Ederken N.Ç. Davasına Gönderme yaptı

Tecavüz sahneleriyle ağır eleştirilerle başlayıp zamanla mağdur kadınların sesi haline gelen Fatmagül’ün hikayesi dün akşam ekrana gelen veda bölümüyle sona erdi.

Kanal D 'nin reyting rekortmeni dizisi “Fatmagül 'ün Suçu Ne?”, dün akşam son bölümüyle ekrana gelirken hem sosyal mesajlar verildi hem de Fethiye'deki N.Ç. davasına da gönderme yapıldı.

ADLİYEDE NEFESLER TUTULDU
Beren Saat ve Engin Akyürek 'in başrolleri paylaştığı dizinin final bölümünde Fatmagül, “Bu son olsun” diyerek adliyeye gelip düşmanlarının gözünün içine son bir kez baktı. Tecavüzcülerinin yanı sıra sanıkların arasında bu kez Mukaddes, Avukat Münir Telci ve Reşat Yaşaran da vardı.

ADALET YERİNİ BULDU

Fatmagül davasının sanıkları adalet önünde hesap verirken, bu kez hukuk Fatmagül'den yana oldu.Fatmagül davasının sanıkları hapis cezasına çarptırılırken, davanın sanıklarından biri olan Kerim ise beraat etti.

FİNALDE SOSYAL MESAJLAR

Hakimin kararını açıklamasının ardından Fatmagül ve ailesini sevince boğulurken, dizinin final sahnesinde kadına yönelik sosyal mesajda verildi. 'Bu son olsun. ' denilerek kadına şiddete ve hukuksuzluğa yönelik sosyal mesajlar verildi.

BU SON OLSUN

Fatmagül'ü mahkeme çıkışı kadın dernekleri alkışlarla karşılarken, Fatmagül basın verdiği röportajda 'Bu son olsun. Bu zalimlere de ders olsun. Benle aynı acıyı yaşayıp, zalimleri cezalanmayanlara da umut olsun. Ben yalnız yürümedim. Onlar da yalnız kalmasın. Bu son olsun ' diyerek sosyal mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

UTANÇ DAVASINA GÖNDERME

Dizide 'Utanç davası ' olarak bilinen 13 yaşındaki N.Ç.'nin davasına da gönderme yapılarak, N.Ç. davasının sonucunda tecavüzcülerin hala serbest olduğu dile getirildi.

BEYAZ GAZETE