Karacaali Narlı Sosyal Tesisleri'nde Bungalov Evlerin İnşası Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaacali'ye kazandırılan Narlı Sosyal Tesisleri kapsamında projelendirilen bungalov evlerin inşaat çalışmaları sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, metruk haldeyken çevre sakinlerine korku yaşatan, ancak Karacaali-Narlı Sosyal Tesisleri olarak hizmete sunulduktan sonra vatandaşların uğrak mekanı haline gelen tesislerde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa'nın denizini de sahillerini de en güzel şekilde korumaya çalıştığını ifade eden Altepe, ''Halkın denizden yararlanabilmesi amacıyla, tüm sahil boyundaki alanları değerlendiriyoruz. Karacaali Narlı arasındaki yıllar önce kullanılan bu tesis Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetine geçti. Tesisin restoran kısmı geçen yıl hizmete açıldı. Halen buraya ek olarak yapılan ahşap bungalov evler, havuz ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor'' dedi.

Altepe, Narlı sosyal tesislerine kazandırılan ek bölümlerle bölgenin daha da hareketleneceğini belirterek, şunları kaydetti:

''Burada yapılan iki katlı ahşap bungalov evler tüm Bursalılara hitap edecek. Buraya gelen vatandaşlarımız, isterse havuza girecek, isterse burada konaklayıp dinlenebilecekler. Bir ayda tamamlanması planlanan bu tesisler, bu yazdan itibaren devamlı olarak kullanılabilecek.''

Muhabir : Cem Şan

Yayıncı : Haluk Yüksel
Kaynak: AA