CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ Açıklama Yaptı

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, bütün basın kuruluşlarıyla en ciddi şekilde dayanışma içinde olacaklarını söyledi.

İl Başkanı Gökdağ ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri, düzenledikleri kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gökdağ, yaptığı konuşmada, gerek il başkanlığı seçimi öncesinde gerekse seçim sonrasında partilerine gösterilen ilgiden dolayı gazetecilere teşekkür etti.

Gökdağ, ''Basını çok önemli bir güç olarak görüyoruz. Halkın doğru haber alma hakkını basın mensupları çok ciddi bir şekilde yerine getiriyor. Bu nedenle basının demokrasilerde önemi ve yeri CHP açısından çok anlamlı ve çok değerlidir'' diye konuştu.

Basının, haber alma hakkı görevini yerine getirirken hiçbir baskı altında kalmaması gerektiğini belirten Gökdağ, şunları kaydetti:

''CHP olarak bütün basın kuruluşlarıyla en ciddi şekilde dayanışma içerisinde olacağız. Bu konuda CHP üzerine ne düşüyorsa yapacaktır. Bundan hiçbir endişeniz olmasın. CHP il yönetimi, ilçe başkanları omuz omuza vererek Gaziantep'e hizmet etmeye hazırdır. Hepimizin öncelikli görevi, öncelikle Türkiye'de sonra güzel gazi kentimizin huzurlu, güvenli, daha yaşanılır kent olması bakımından el ele vermektir. Bizim sloganımız kendimiz için değil kentimiz için çalışma anlayışıdır. Kendimiz için değil kentimiz için anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz.' '
Kaynak: AA