Bakan Yıldırım, Yakınının Cenaze Törenine Katıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, dünürü İstanbul Karayolları Birinci Bölge Müdürü Mehmet Kahraman'ın baldızı Gülten Temizdal'ın cenaze törenine katıldı.

Gülten Temizdal’ın cenazesi, evinden alınarak Nasrullah Camisi'ne getirildi.

Burada eşi Gündüz Temizdal, taziyeleri kabul etti. Cenaze, ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Gümüşlühacı’daki aile mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Başkanvekili Bahri Yavuz, eski CHP Milletvekili Mehmet Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Binali Yıldırım, kabristandaki defin töreninden sonra Temizdal ailesinin evine giderek taziyelerini sundu. Daha sonra Bakan Yıldırım, Şeyh Şaban-ı Veli Hazretlerinin türbesine geçti ve burada dua etti. Yıldırım, burada kendisine sunulan zemzem suyundan içti.

Öte yandan Bakan Yıldırım, Nasrullah Camisi'nden çıkarken Burhan Bakırcı isimli bir vatandaş Kastamonu’ya tren ve dolmuş taksi isteğinde bulundu. Bakan Yıldırım, Bakırcı'yı dinledikten sonra yardımcı olacağını söyleyerek bölgeden ayrıldı. Bakan Yıldırım, defin töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu belirterek, Gülten Temizdal’ın, oğlunun eşinin teyzesi olduğunu söyledi.

Daha sonra Bakan Yıldırım, Kastamonu’dan ayrıldı .
Kaynak: İHA