Kahta Ziraat Odası, ''Kardeş Kurum'' Seçildi

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, ''Kardeş Kurum Projesi'' kapsamında en ''Ziraat Odası'' kardeş kurum seçildi.

Proje ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, hayata geçirdikleri projenin amacının ilçedeki eğitim kalitesinin artırılması olduğunu söyledi.

Kılınç, projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

''Eğitimin kalitesini artırmak, okulların ihtiyaçlarını karşılamak, ilçemizde sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmektir. İlçemizin tanıtımını sağlamak gibi bir çok hedefi bulunan proje ölçüleriyle örtüşen en iyi kurumun Kahta Ziraat Odası Başkanlığı olduğunu belirledik.''

Kılınç açıklamasının devamında, ''Proje kapsamında, 30 köy okuluna ''Kardeş Kurum'' seçimini gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda okullarımızda yapılan, boya-badana, piknik, araç-gereç temini, ihata duvarı yapımı, kitap dağıtımı gibi hizmetlerin kardeş kurumlar tarafından desteklendiğini ifade etti.

Yıl sonu hazırlanan rapor sonuçlarına göre, Kahta Ziraat Odası Başkanlığı'nın , İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün , Kahta Fem Dershanesi'nin , İlçe Müftülüğü'nün söz konusu okullara desteklerinden dolayı plaket verileceği ifade edildi.

Muhabir:İsmail Kaya

Yayıncı: Hasan özkal
Kaynak: AA