Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Canlı Yayında fotoğraf çekti

Beyaz Tv'de yayınlanan Sağduyu bu hafta renkli anlara sahne oldu. Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, programın sonlarına doğru canlı yayında fotoğraf çekti.

Maliye Bakanı Mehmet  Şimşek Canlı Yayında fotoğraf çekti
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kendisinde hobi haline gelen fotoğrafçılık tutkusunu canlı yayında kameramanların ve stüdyo görevlilerinin fotoğraflarını çekerek ortaya koydu.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tam bir fotoğraf meraklısı. Doğal yaşamı çok seven ve vakit bulduğu günlerde fotoğraf çeken Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında da fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.

Beyaz Tv'de ekrana gelen Sağduyu'ya konuk olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında fotoğraf çekti. Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini söyleyen Bakan Şimşek , üniversite yıllarında fotoğraf kursuna gittiğini belirtti.

CANLI YAYINDA FOTOĞRAF ÇEKTİ
Bakan Şimşek'in fotoğraf merakını bilen Sedat Yazıcıoğlu canlı yayında çıkardığı fotoğraf makinesini, Bakan Şimşek'e verdi ve fotoğraf çekmesi istedi. Yazıcıoğlu'nun ricasını kırmayan Bakan Şimşek, fotoğraf makinesinin ayarlarını yaparak stüdyoda bulunan kameramanların ve görevlilerin fotoğrafını çekti.

BEYAZ TV