AK Partililer Sultandere Köyü'nde Danışma Meclisi Programına Katıldı

Eskişehir'de AK Parti’nin Sultandere Köyü'nde gerçekleştirdiği Köy Danışma Meclisi programına Eskişehir AK Parti Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, İl, İlçe, Gençlik ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Partililer Sultandere Köyü'nde Danışma Meclisi Programına Katıldı
Sultandere Köy Danışma Meclisi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 75 Kişiye rozet takıldığı programda Milletvekili Salih Koca Vatandaşların sorunlarını dinledi. AK Parti Odunpazarı ilçe başkanı Ercan Kelleci konuşmasında “Sultandere Köyünde yapmış olduğumuz danışma meclisine, siz değerli Sultandere’lilerin yoğun ilgisi, AK Parti siyasetinin halkın istekleri doğrultusunda yapıldığının bir göstergesidir” dedi.

İl Başkanı Süleyman Reyhan'da “AK Parti 2001 yılında önce insan sloganıyla yola çıktığında ne söylüyorsa bu günde aynı şeyi söylüyor. Bu nedenle halkımız AK Partiye her geçen gün daha fazla sahip çıkıyor” diye konuştu.

Eskişehir AK Parti Milletvekili Salih Koca’da konuşmasında Sultandere’lilerin yoğun ilgisine teşekkür ederek başladığı sözlerine “AK Parti’nin milletiyle barışık olan siyaseti sayesinde Türkiye 8 kat daha hızlı ilerleme kaydetmiştir. Bu güne kadar kimsenin cesaret edemediği icraatlarımız halkımız tarafından özveriyle destek gördü. En son afet riski altındaki alanlarda gerçekleşecek dönüşüm ile ilgili kanununun halkımız tarafından nasıl sahiplenildiğine şahit olduk. Şimdi size soruyorum böyle riskli bir yasal çalışmayı AK Parti haricinde hangi parti çıkartabilirdi. Çıkarsa bile halkımız bu kadar sahip çıkar mıydı? Bu ancak halkıyla barışık devlet anlayışının ulaşabileceği bir başarıdır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA