Ak Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu'na Ziyaretler

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Muhtarlar Derneği, Düzce ve ilçe ziraat odaları başkanları ve Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Düzce İl Başkanlığı'na seçilen Metin Kaşıkoğlu'na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

İlk ziyareti gerçekleştiren Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Özcan, il başkanlığına seçilen Metin Kaşıkoğlu'na, yeni görevinin hayırlı olmasının temennisinde bulundu.

Kaşıkoğlu da, uzun süre yürüttüğü milletvekili faaliyetinden sonra il başkanı olarak yürüteceği görev sırasında da birlikte çalışacaklarını belirterek, ''Muhtarları yerel yönetim alanında siyasetçinin en yakın kardeşi olarak görüyorum. Eğer bir çalışma yapılacaksa bir köyde sizin en yakın mesai arkadaşınız, halkın seçmiş olduğu temsilcisi muhtardır. Dolayısıyla biz hancı, siz kervancı olduğunuz sürece ilişkimiz bitmeyecektir'' dedi.

Kaşıkoğlu, Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Düzce ve ilçe ziraat odaları başkanları ve DESOP yönetim kurulu üyeleri ile Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı, kabul eden etti.

Ziyarette konuşan Albayrak, konusunda bilgili tecrübeli, birikimli ve uzun süre Düzce'ye hizmet etmiş birinin AK Parti Düzce İl Başkanlığı'na gelmiş olduğuna sevindiğini kaydetti.

Düzce'de yapılacak çok işin olduğunu ifade eden Albayrak, ''Dünya ve Türkiye değişiyor. Düzce yeni kurulan bir il olduğu için hizmet etmekte sınır yok. Yapılacak çak işimiz var. Akçakoca'da yapılacak ortak hizmetlerde beraber hizmet etmeyi umuyorum. Sizlerin tecrübenizden ve çalışkanlığınızdan hep birlikte faydalanarak bölgemizi iyi yerlere getirmeye hazırız'' diye konuştu.

Kaynak: AA