Festivalin İkinci Gününde Volkan Konak Sahne Aldı

17. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nin ikinci gününde sanatçı Erkan Güleryüz ile Volkan Konak sahne aldı.

Festivalin İkinci Gününde Volkan Konak Sahne Aldı
Zeynep Dizdar, Edip Akbayram konseri ile başlayan festival Moğollar, Anadolu Ateşi gösterisi ve Sibel Can konseriyle sona erecek. Erkan Güleryüz ve Volkan Konak'ın Manavgat Stadyumu'nda verdiği konsere Manavgatlılar yoğun ilgi gösterdi. Sevilen şarkı ve türkülerini seslendiren sanatçılara Belediye Başkanı Şükrü Sözen çiçek ve plaket verdi. Başkan Sözen, Volkan Konak konseri öncesi 29 Mart yerel seçimleri sonrası Manavgat'a yaptıkları hizmetler ve göreve geldikten sonra bir yıl sonra tutuklanması ve 16 ay tutuklu kalmasını ile ilgili bilgilendirme yaptı. Cezaevinde zor günler geçirdiğini belirten Sözen, cezaevinde kaldığı süre içinde hep böylesi bir kalabalığa konuşma yapma ve kendini anlatabilme hayaliyle yaşadığını kaydetti.

Sözen, '16 ay tutuklu kaldığım süre içinde hep böylesi coşkun bir kalabalığa konuşmayı hayal ettim. Cezaievinde kaldığım süre için hiç kimseye kırgın değilim. Benim kaderimmiş dedim. Manavgat'a hizmet için karşınızdayım. 'dedi.