Oltu Meslek Yüksek Okulu 16. Dönem Mezunlarını Verdi
Oltu Meslek Yüksek Okulu 16. Dönem mezunlarını verdi.

Kalabalık bir protokol ve öğrenci yakınının katılımıyla gerçekleştirilen 2011-2012 Öğretim yılı mezuniyet töreninde okul birincisi olan Melek Beşli mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Yapılan konuşmaların ardından büyük bir coşkunun yaşandığı törenle Oltu Meslek Yüksek Okulu öğrencileri belgelerini törene katılan protokol üyelerinin elinden aldı.
Bu dönem yaklaşık 150 mezun veren Oltu MYO’nun haklı bir gurur yaşadığını dile getiren Doç.Dr. Sırrı Şahin, 2011-2012 öğretim yılında mezun veren bölüm sayısını 8’e çıkardıklarını söyledi.
Bu arada tören sonunda mezunlar birlikte müzik eşliğinde halaylar çekip doyasıya eğlendi.
Törene, Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Ocak, Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan, Yer Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sağlam, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Demir ve çok sayıda davetli katıldı.
