MHP’ye Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Atatürkçü Düşünce Derneği, Develiler Derneği ile Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’yi makamında ziyaret etti.

MHP’ye Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
İl Başkanı Mete Eke’nin ilk konukları Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İsmail Ulusoy ve Yönetimi oldu. Başkan Ulusoy, İl Başkanı Mete Eke ve ekibine başarılar diledi.

Başkan Eke’nin ikinci konukları ise Develiler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kılıçkaya ile dernek üyeleriydi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’ye Develi’nin tanıtım kitabını hediye eden Dernek Başkanı Ayhan Kılıçkaya, dernek çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Develilerin artık İstanbul yerine Kayseri’yi mesken tuttuğunu söyleyen Kılıçkaya, tespit edilen rakamlara göre 15 binin üzerinde Develilinin Kayseri’de yaşadığını söyledi.

Başkan Eke’de, Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı’nın yardımlaşma dernekleri ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışma yapmak isteyen bir ekip olduğunun altını çizerek, nazik ziyaretlerinden dolayı dernek başkanı Kılıçkaya ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Eke’nin son konuğu ise Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan ve ekibi oldu. Başkan Eke ile bir süre sohbet eden Başkan Arslan, terzilik mesleğinin gün geçtikçe kan kaybettiğini belirterek terzilerin sorunlarını anlattı.

İl Başkanı Mete Eke’de ziyaretten dolayı oda yönetimine teşekkür etti. Terzilerin sorunlarının yakın takipçisi olacaklarını belirten Eke, terzilik mesleğinin eskiden olduğu gibi yeniden popüler bir meslek halini alması gerektiğini söyledi.

Kaynak: İHA