Sağlık Heyeti Milletvekili Özbek'i Ankarada Ziyaret Etti

Bayburt İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Tiryaki ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimi Mahmut Memiş'ten oluşan Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü ekibi ADSM ve Kadın Doğum Hastanesi ile ilgili Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek'i ziyaret etti ve Sağlık Bakanlığı'nda görüşmeler yaptı.

Sağlık Heyeti Milletvekili Özbek'i Ankarada Ziyaret Etti
Hastane binalarının bitmek üzere olmasından dolayı hastanelerin iç donanımları ile ilgili Ankara'da temaslarda bulunduklarını belirten Bayburt İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek," Ankara'da olmamız vesilesiyle Sayın vekilimiz Bünyamin Özbek'i de ziyaret ettik. Bu konuda kendisinden yardımda bulunma sözü aldık. Hastanelerimiz bittiğinde tıbbî alet yokluğundan dolayı hizmetler gecikmesin istiyoruz. Ankara'da bugün "sağlıkta dönüşüm programı" ile alakalı olarak TRT Anadolu'da "Sağlıklı Yaşam" programına katıldık. Bayburt'ta sağlıkta dönüşüm adına yapılanlardan bahsettik. Aile hekimlerinden, hastanedeki poliklinik sayılarından, tıbbî cihazların yenilerinin alınması ile ilgili programda detaylı bilgiler verdik." dedi.

Bayburt'ta herhangi bir sağlık sıkıntısının olmadığını belirten Özbek şunları kaydetti: "Hastanelerimiz sürekli çalışıyor. İdarecilerimiz işlerinin başlarında düzenli mesai harcıyor. Memleketimiz fiziken küçük olduğundan vatandaşlarımız bizlere de direkt sorunlarını iletebiliyorlar. Sorunları anında çözülüyor. O manada da hemşehrilerimiz gayet rahatlar. Hemşehrilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için bütün ekibimizle beraber, gece gündüz, tatil demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz."diye konuştu.

Diğer yandan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin iki veya üç ay içinde hizmete girmesi bekleniyor .
Kaynak: İHA