Bank Asya, Denizli'de ''Altın Kabul Günleri'' Düzenliyor

Bank Asya, 7 ve 8 Mayıs tarihlerinde Denizli şubelerinde ''Altın Kabul Günü'' düzenleyecek.

Bank Asya'dan yapılan yazılı açıklamada, yeni ürün ve hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda şekillendiren Bank Asya'nın, yastık altı birikimleri ekonomiye kazandırmak amacıyla yeni bir kampanya düzenlediği belirtildi.

Altın bankacılığına olan ilgiyi artırmayı hedefleyen Bank Asya'nın 7-8 Mayıs tarihlerinde Denizli şubelerinde ''Altın Kabul Günleri'' düzenleyeceği bildirilen açıklamada, 'Altın Kabul Günleri' ile Bank Asya'nın, müşterilerinin ziynet eşyaları ve altın birikimlerini, açılan altın hesaplarıyla hızlı bir şekilde cari hesaplarına aktardığı kaydedildi.

Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Beyaz, son dönemde altın fiyatlarındaki artışın altın bankacılığına olan ilgiyi artırdığını belirterek ''Katılım Bankacılığı prensiplerine uygun olmak koşuluyla, müşterilerimizin altın ürünleriyle ilgili talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak yeni hizmet ve ürünler sunmaya devam edeceğiz. Altın birikimlerini bankada değerlendirmek, hem birikim sahibi hem de ülke ekonomisi açısından daha faydalı. Hangi ayarda olursa olsun ziynet altını fiziki olarak teslim alıyor, 24 ayar altına dönüştürerek, cari hesaba gram olarak yatırıyoruz. Bu sayede altının nakde dönüştürme ihtiyacı olduğunda işçilik bedeli ödenmeden piyasadan daha cazip fiyatlarla işlem yapma şansı sunuyoruz'' dedi.

Kaynak: AA