Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Altun Kütahya’da

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Muhsin Altun, Vali Kenan Çiftçi’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Altun Kütahya’da
Kütahya'ya gelen Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Muhsin Altun, Vali Kenan Çiftçi’yi ziyaret etti. Kütahya'da Avrupa Birliği destekli yürütülen bazı projeler olduğunu ifade eden Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Muhsin Altun, "Bu projelerin durumunu görmek amaçlı inceleme ziyareti için Kütahya’ya geldik. Bu vesileyle de mektebi mülkiyeden de arkadaşım olan Sayın Kenan Çiftçi’yi makamında ziyaret etme fırsatı bulduk. Programımızda, kısaca adı KİŞGEM olan Kadın İş Geliştirme Merkezi'ni ziyaret edeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda Avrupa Birliği destekli bir program kapsamında o merkezimizin renovasyonu ve tefrişi gerçekleştirilmişti. Şuanda Türkiye’deki fonksiyonunu planlandığı gibi ifa eden merkezlerden biri. Onu da yerinde göreceğiz. Yarınki programda ise yine AB destekli proje olan Katı Atık Depolama Sahası ile Rehabilitasyon Sahasını yerinde göreceğiz. Bu projemiz de başarılı bir şekilde tamamlandı. Teknik sözleşme anlamında kabul işlemlerini tamamlamak üzereyiz. Haziran ayı içinde bu işlemlerde tamamlanacak. Ben de Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı olarak o tamamladığımız projeyi yerinde görmüş olacağım" dedi.

"Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Muhsin Altun'a ziyaretinden ötürü teşekkür eden Vali Kenan Çiftçi, "Kütahya, hakikaten bir Avrupa şehri. Hem tarihi eserleriyle, tarihi dokusuyla, şuandaki yapılanmasıyla, ekonomik gelişmesiyle tamamen Avrupa şehri sayabileceğimiz yaşam tarzlarıyla bir şehrimiz. Ayrıca Avrupa Birliği'nin de kaynaklarından, fonlarından Kütahya’ya aktardıkları, yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu desteklerin devamını da bekliyoruz. Hem Avrupa’yla paylaşacağımız bizim çok eserimiz var, hem de Avrupalıları buraya getirme adına inşallah onların arzu ettiği değişiklikleri de sosyal hayatımızda ve mekânsal planlamamızda da yaparak Kütahya’yı daha da ileriye götüreceğiz diye ümit ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA