Genç Kadının Terliklerinin Karasu Nehri Kıyısında Bulunması Üzerine Irmakta Arama Çalışması Başlatıldı

Erzincan'da dünden itibaren haber alınamayan anne ile 5 yaşındaki oğlunu bulmak için Karasu Nehri'nde arama çalışması başlatıldı.

Merkeze 13 kilometre uzaklıktaki Karadiğin köyünde yaşayan Hacer Koçak , 5 yaşındaki oğlu Fırat'ı da yanına alarak dün öğle saatlerinde evden ayrıldı. Genç kadının akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine, yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri ve köylüler, genç kadın ve oğlunu bulmak için yaklaşık 30 kilometrelik alanda arama çalışması yaptı. Hacer Koçak'ın terliklerinin Karasu Nehri kıyısında bulunması üzerine olay yerine çağrılan Erzincan İl Afet Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri, ırmakta çalışma başlattı. Genç kadın ve oğlunu arama çalışmaları devam ediyor. Koçak'ın 7 yıllık eşi Murat Koçak ile yakınları da arama çalışmalarına katılıyor.

Hacer Koçak'ın babası Hüseyin Atlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının herhangi bir sorunu olmadığını belirterek, ''Kızım bana canının çok sıkıldığını, zaman zaman sıkıntı geldiğini söylemişti'' dedi.

Kaynak: AA