Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey'li Şampiyonları Ağırladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nun şampiyon tekvandocularını ağırladı.

10-12 Nisan tarihleri arasında Ordu ilinde düzenlenen Üniversitelerarası Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Fırat Uzun, 22-27 Mayıs tarihleri arasında Hatay’da yapılan Tekvando Milli Eğitim Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Murat Çıngı ve Türkiye üçüncüsü olan Esma Kaplan, Tekvando Antrenörü H. Hasan Hüseyin Kılınç’la birlikte Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Her iki şampiyonada Türkiye ikincisi ve üçüncüsü olan sporcular, Başkan Tahmazoğlu’na gelecek oyunlarda şampiyonluK sözü verdi.

Belediye olarak spor alanında önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Sporda dünya ve Türkiye şampiyonları yetiştiriyoruz. Hedefimiz, daha fazla sporcumuzu şampiyonluklara taşımak. Tekvandoda büyük başarıya imza atan sporcularımızı kutluyorum. Sporcularımızın daha iyi başarılar elde etmesi için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA