Giresun Üniversitesi Öğrencilerinin Mezuniyet Coşkusu

Giresun Seyyid Vakkas Eğitim Vakfı, Giresun Üniversitesi'nde eğitimini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi.

Sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire müdürleri, GİMDER Başkanı Fikret Öztürk, veliler, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetliliğin katıldığı mezuniyet gecesinde büyük coşku yaşandı. Törende konuşan Kamer Öğrenci Yurdu Müdürü Hayrettin Döğer, eğitim ve öğretimin önemine değindi. Cehaletin ancak eğitimle aşılabileceğini kaydetti.

İnsanlığın her şeyden önce iyi insanlara ihtiyacının olduğunu ifade eden Hayrettin Döğer, "Mezun olan kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyor, diğer öğrenci kardeşlerimin de en kısa zamanda öğrenimlerini başarı ile tamamlamalarını temenni ediyorum. Mezun olan arkadaşlarımıza hayatta başarılar diliyorum." dedi.

Amaçlarının genç nesillerin iyi yetişmesine zemin hazırlamak olduğunu ifade eden Yaren Öğrenci Yurdu Müdürü Rıza Bayrak, "Vatanına, milletine, bayrağına saygılı Üniversite öğrencileri yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sadece kendisi için değil, tüm insanlık için çalışacak, idealist bireylerin bu yurtlarda yetiştiğini düşünüyoruz. Üniversitede aldıkları teknik bilginin yanında, bizim yurtlarımızdan mezun olan öğrenciler ikinci bir hayat üniversitesinden mezun oldular. Mezunlara tavsiyemiz; İlkeli, onurlu insanlar olarak Milli ve Manevi değerlerimize saygılı bir yaşam sürmeleri, her alanda sağduyuyu rehber edinmeleri." diye konuştu.

Programda üniversite öğrencileri yeteneklerini konuşturdu. Şiir dinletisi, tiyatro gösterisi ve müzik ziyafeti davetlilerden tam not aldı .