Ak Parti Muğla İl Başkanı Öztürk; 'bakan Günay Milas’a Önem Veriyor'

AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, Bakan Günay’ın AK Parti İl Başkanları toplantısında Milas’a özel önem verdiğini ve yaptığı konuşmasında 5 dakikayı aşkın Milas’ı anlattığını söyledi.

Ak Parti Muğla İl Başkanı Öztürk; 'bakan Günay Milas’a Önem Veriyor'
AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk ziyaret ettiği Milas İlçe Teşkilatında genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın Milas’a özel önem verdiğini ve yaptığı konuşmada 5 dakikayı aşkın Milas’ı anlattığını söyleyerek, “Bakanımız Milas’a bu kadar özel ilgi gösterirken, ‘Dünyanın 1 numaralı şehri olmaya aday’ diyerek anlatıyor. Ancak Milas’ın böyle yönetilmemesi lazım. Milas’ı hizmetle buluşturmak adına yönetimin değişmesi ve AK Partinin Belediyeyi 2014’te mutlaka kazanarak Milas’ı hak ettiği yere taşıması lazım.” dedi.

Başkan Öztürk, “Ancak sadece kazanmak için bu çalışmayı yapmamalıyız. Kazandıktan sonrada hizmetlerimizle Milas’ı marka bir şehir yapmalıyız. Biz doğru çalışmamız gerektiği gibi çalışırsak kazanamayacağımız bir şey yok. İşte Marmaris örneğini görüyoruz. Marmaris’te koca meydan alanı sadece Kılıçdaroğlu’na show yaptırmak adına kaçak bir şekilde düzenlenerek, show yapmaya çalıştılar. Biz hizmetlerimizi show yapmak adına değil, millete hizmet için hep birlikte yapacağız” sözleriyle konuşmasını tamamladı .
Kaynak: İHA