Federasyon Başkan Vekili Özdeş'ten Çorum Belediyesi'ne Ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkan Vekili Feridun Özdeş, 25-27 Mayıs 2012 tarihinde Çorum'da yapılacak olan Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası'na Çorum Belediyesi'nin yaptığı katkılar nedeniyle Belediye Başkan Vekili Nurettin Karakaya'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Federasyon Başkan Vekili Özdeş'ten Çorum Belediyesi'ne Ziyaret
Ziyarete Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Koordinatörü Cahit Yavuz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu İl Temsilcisi ve Anadolu İş Okulu Müdürü Selami Bolat ve Anadolu İş Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şenay Kıroğlu katıldı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkan Vekili Feridun Özdeş, Şampiyonaya değişik illerden çok sayıda sporcunun katılacağını hatırlatarak, “Sporcularımız Çorum'u tanıyacaklar. Sporcularımızın şampiyona bittiğinde Çorum'dan güzel anılarla ayrılacaklarına inanıyorum” dedi.

Belediye Başkan Vekili Nurettin Karakaya'da ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek Çorum Belediyesi'nin her spor dalında gerçekleştirilen etkinliklere imkanları ölçüsünde katkı sağlamaya çalıştıklarını vurguladı.

Nurettin Karakaya,"Bu şampiyonayı Çorum'da yaptığınız için biz de sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonların Çorum'un gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Şampiyonaya katılacak olan özel çocuklarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkan Vekili Karakaya, misafirlerine Çorum Leblebi'si hediye etti .
Kaynak: İHA