Ülkü Erakalın’dan Manisalı Altın Kalplere Unutulmaz Gece

Manisalı dev öğrenciler eğitim, sağlık ve spor alanlarında katkı yapan altın kalpli hayırseverlere sevgi ve nostalji rüzgarı estirdi.

Ülkü Erakalın’dan Manisalı Altın Kalplere Unutulmaz Gece
251 Bin Dev Öğrenci 1. Sevgi Festivali kapsamında düzenlenen “Dev Öğrencilerden Altın Kalplere Sevgi ve Nostalji Rüzgarı” programında ünlü sanatçı Ülkü Erakalın 65 yıllık Anı ve Belgelerle Yeşilçam Filmleri ve Şarkılarını Manisalılarla paylaştı.

Manisa Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonunda düzenlenen geceye eşleriyle birlikte katılan Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, İl jandarma Komutanı Alb. Vural Erol, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçak, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, şube müdürleri, okul müdürleri, İl Proje Kurulu, hayırseverler ve dev öğrenciler katıldı.

“Yıldızlar Gökte Yaşar” adını verdiği oyunuyla 65 yılda kamerasının önünden geçenleri sunduğunu belirten Erakalın, “Sevgi projenize benim de katkım olsun. Aynada yüzüme bakarım ve ‘Seni seviyorum’ derim. Siz de hayatınıza yeni bir sayfa açın” diyerek şarkısını seslendirdi.

Yeşilçam’ın Fatma Girik, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Neriman Köksal, Ediz Hun gibi pek çok ünlü sanatçısını yetiştirdiğini belirten Erakalın, 2 saat süren programı boyunca Vasfi Rıza Zobu, Bedia Muvahhit, Suna Pekuysal, Cahide Sonku, Nejat Uygur, Halit Akçatepe, Münir Özkul gibi ünlü sanatçılarla anılarını anlatırken röportajlardan da kısa bölümler izletti.

Bazı sanatçıların eğitimsizliklerinin olumsuzluklarını yaşadığını anlatan Erakalın eğitimin önemine dikkat çekti. Ünlü olduktan sonra önemli olanın zirvede kalmak olduğuna işaret eden Erakalın bazı sanatçıların bunu başaramadığını ve hayatlarını çok zor şartlar altında tamamladıklarını üzülerek gördüğünü anlattı.

Programın sonunda Ülkü Erakalın izleyenlerle birlikte piyano eşliğinde ‘Yıldızların Altında’, ‘Gözleri Aşka Gülen Taze Söğüt Dalısın’, ‘Veda Busesi’ şarkılarını söyledi.

Programın sonunda ünlü sanatçı ayakta alkışlandı. Vali Daşöz unutulmaz bir gece yaşadıklarını ifade ederek dev öğrencilerle birlikte, sanatçı Ülkü Erakalın’a teşekkür plaketi ve çiçek verdi .
Kaynak: İHA