Hayırsever İşadamlarına Ağrı Dağı Zirvesinden Teşekkür

Ağrı Doğubayazıt Kaymakamlığı, ilçeye yatırım ve yardımda bulunan hayırsever işadamlarının şirket flamalarını Ağrı Dağı'nın Zirvesi'nde dalgalandırıyor.

Hayırsever İşadamlarına Ağrı Dağı Zirvesinden Teşekkür
Türkiye’nin bir çok yerinde ve memleketi Doğubayazıt ilçesinde eğitim, sağlık ve yardım desteklerini gerçekleştiren, merkezi İstanbul’ da bulunan Supergrup' un Doğubayazıt’ta yaptığı eğitime destekleri sürüyor.


Daha önce İlçede yapılan Savaş Ay Lisesi yapımında büyük katkıları olan, 150 ünivesite öğrencisine burs veren, Doğubayazıtlı hayırsever iş adamlarından Süper Teks. San. ve Tic. A.Ş sahibi İbrahim Yasubuğa Doğubayazıt Yeni Mahalle'de yaptırdığı 11 derslikli Mustafa Yasubuğa İlköğretim Okulu'nun ardından, ilçe merkezinde eski ve yıkılmak üzere olan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nu yıkarak yerine modern 16 derslikli ilköğretim okulu yaptırdı. Hayırsever işadamına bu anlamlı desteklerinden dolayı Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Şahin öncülüğünde anlamlı bir şekilde teşekkür ediliyor. Ağrı Dağı Zirvesi'ne Doğubayazıt halkı adına, dağcılar tarafından Supergrup flamasını asıldı. Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, "İlçemizin en büyük sorunlarından eğitime desteklerini hiç esirgemeyen İbrahim Yasubuğa' ya ve eğitime destek veren diğer bütün İşadamlarımıza teşekkür ederim." dedi.