Aqua Therm 2012 Fuarı'nda Türk Firmaları Boy Gösterdi

Ukrayna’nın başkent Kiev'de bu yıl 13.’sü organize edilen Aqua Therm 2012 ısıtma soğutma fuarında Türk firmaları büyük ilgi gördü.

Aqua Therm 2012 Fuarı'nda Türk Firmaları Boy Gösterdi
Türk Ukrayna Sanayici İşadamları Derneği (TUSİB) üyeleri, işadamı Selami Güner önderliğinde fuara katılan Türk firmalarının stantlarını ziyaret ederek, piyasa hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ukrayna Türk Sanayici işadamlarını temsilen üye arkadaşlarıyla birlikte fuara katılan Selami Güner, İHA'ya yaptığı açıklamada, Türk firmalarımızı temsil eden ve burada iş yapan işadamlarımızın her sektörde yer almalarından gurur duyuyoruz. Bugün bu fuarda da gördüğümüz kadarıyla ısıtma ve soğutma sektöründe oldukça başarılı çalışmaları olan firmalarımız katılım gerçekleştirmişler ve büyük ilgi görmüşlerdir. Stantlarını çalışma arkadaşlarımızla ziyaret ettiğimiz firmalarımızın ürünlerini inceleme fırsatı ve piyasa konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz'' dedi.

Katılımcılardan Ayvaz AŞ'yi temsilen İbrahim Demir, İHA'ya yaptığı açıklamada, ''Ukrayna'da yapılan fuarlar arasında en fazla katılımcı ve ziyaretçilerin olduğu Aqua therm fuarı'dır. Biz standımızda 3 bine yakın katalog dağıttık. Bunlardan 5 ayrı büyük firmayla prensipte anlaşmaya vardık. Ürünlerimiz oldukça beğeniliyor. Fiyatlarda da anlaştığımız takdirde anlaşmayı tamamlamış olacağız'' dedi.

Geçen yıl yaklaşık 50 bin ziyaretçinin gezdiği Aqua Therm 2012 Isıtma Soğutma Fuarı'na katılan firmalardan, Almanya, İsveç, İtalya başta olmak üzere, Türkiye'den de 38 firma doğrudan katılım gerçekleştirdi .
Kaynak: İHA