Macaristan Fahri Konsolosu Nakıboğlu Resim Sergisini Ziyaret Etti

Macaristan Gaziantep Fahri Konsolosu Bahaeddin Nakıboğlu, Mutafoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin açtıkları resim sergisini ziyaret etti.

Macaristan Fahri Konsolosu Nakıboğlu Resim Sergisini Ziyaret Etti
Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu çok amaçlı salonunda açılışı yapılan sergisiyi ziyaret eden Macaristan Gaziantep Fahri Konsolosu Bahaeddin Nakıboğlu ve Sunder Genel Koordinatörü Ahmet Kaygusuz, öğrencilerden sergi hakkında bilgi aldı. Avrupalı ressamların ünlü resimlerini çalışan 200 öğrenci tarafından hazırlanan resim sergisinin ilgi görmesinden memnun olduğunu ifade eden Bahaeddin Nakıboğlu, “Öğrenciler tarafından Avrupalı ressamların ünlü resimleriyle ilgili çalışmaların yer aldığı resim sergisi beni çok etkiledi. Güzel sanatların en önemli dalı olan resim sanatının ülkemizde gelişmesi ve öğrencilerin bu alandaki yeteneklerini geliştirerek ortaya böylesine güzel eserler koyması gerçekten çok önemli bir olaydır. Güzel sanatlar yaşamın standardını ve kalitesini arttırır. Örencileri kutluyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.

Açılan sergide 200 öğrencinin eserlerine yer verildiği, sergilenen 150 eserin büyük bir bölümünün öğrenciler tarafından ekip çalışması sonucu yapıldığı açıklandı .
Kaynak: İHA