Gazi Üniversitesi, 2011–2012 Eğitim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Gazi Üniversitesi, 2011–2012 eğitim yılı mezuniyet töreni Rektörlük yerleşkesinde yapıldı.

Törene Gazi Üniversitesi Rektörü Rıza Ayhan da katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu mezuniyet töreni, Rektörlük yerleşkesi spor tesislerinde yapıldı. Törene Gazi Üniversitesi Rektörü Rıza Ayhan, Üniversite hocaları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, fakülte ve yüksekokullardan mezun olan öğrencilerin Rektör ve hocaların önlerinden geçişleriyle başladı.

Törende konuşan Gazi Üniversitesi Rektörü Rıza Ayhan, Gazi Üniversitesi olarak yeni mezunlar vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ankara’da Gazi Üniversitesi olarak önemli bir misyonlarının olduğunu ve yetiştirdikleri öğrenci sayısı bakımından da Ankara'da önemli bir durumda olduklarını kaydetti.

Ayhan, Ankara'da kurulan ilk üniversitesinin Gazi üniversitesi olduğunu, bununla da gurur duyduklarını dile getirdi. Öğrencilerin mezuniyeti sırasında görev yapan üniversite hocalarına, onları her anlarında destekleyen ailelere ve özellikle de öğrencilere teşekkür eden Ayhan, üniversite olarak yeni öğrenciler yetiştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından, mezun öğrenciler mezuniyet andını okudu, flama devir teslim töreni yapıldı. Daha sonra fakülte ve yüksekokul öğrenci temsilcilerine Rektör Rıza Ayhan mezuniyet belgelerini verdi. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler keplerini havaya atarak kutlama yaptı .