‘Keloğlan’ın Becerikli Eşeği’ Çocuklarla Buluştu

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi (HEM) Tiyatro Kulübü oyuncuları tarafından ‘Keloğlan’ın Becerikli Eşeği’ adlı müzikli danslı çocuk oyunu Bozüyük ilçesine bağlı Cihangazi beldesinde sahnelendi.

‘Keloğlan’ın Becerikli Eşeği’ Çocuklarla Buluştu
12 kişilik bir ekiple düğün salonunda sahnelenen oyunu Cihangazi Belediye Başkanı Sinan Saygı, Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, öğretmenler ve öğrenciler seyretti. Çok sayıda ilköğretim öğrencisi tarafından keyifle seyredilen oyun büyük ilgi gördü. Öğrencilerin arasında ilk defa tiyatro görenlerin de olduğu belirtildi. Oyun sonunda oyuncular ve öğrenciler sevgi yumağı oluşturdu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tospatlı, ilgiden memnun olduklarını dile getirerek, Tiyatro Kulübü’nün ilerleyen zamanlarda yeni bir oyunu daha sahneleyeceğini söyledi.

Tospatlı, ‘Keloğlan’ın Becerikli Eşeği’ adlı oyunu önümüzdeki günlerde çevre il, ilçe ve beldelerde sahneleyebileceklerini bildirdi.

Cihangazi Belediye Başkanı Saygı da, Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Kulübü ekibine teşekkür ederek, başka oyunlarda kendilerini tekrar beldelerinde görmek istediklerini söyledi .
Kaynak: İHA