Ordu Valisi Düzgün, Şehit ve Engelli Anneleri İle Bir Araya Geldi

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve engelli anneleri ile bir araya geldi.

Bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikle konuşan Vali Orhan Düzgün, anneler için en özel günde şehit ve engelli anneleriyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yer yüzündeki tüm annelerin özel olduğunu, ancak şehit ve engelli annelerinin farklı bir konuma sahip olduklarını vurgulayan Vali Düzgün, şöyle konuştu:

''Burada bulunan şehit anneleri gibi Türkiye'nin dört bir yanında bulunan tüm şehit annelerinin anneler gününü kutluyorum. Çünkü şehit annelerimiz bizler için çok özel insanlardır. Her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizler engelli anneleri de çok özel. Onlarda gerçekten, bir gün değil, bir yıl değil, belki hayatları boyunda engelli çocuklarının tüm ihtiyaçlarını, karşılıyorlar. Ben tüm annelerimizin anneler gününü bir kez kutluyor, kendilerine sevgi ve saygı sunuyorum.''

Etkinliğe, Vali Vali Yardımcıları Ömer Adar, Salih Yüce, Mahmut Ağbal ve Yemen Bayrak, Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Güzey, daire müdürleri ve çok sayıda şehit ve engelli annesi katıldı.

Kaynak: AA