Milletvekili Korkmaz, Prefabrik Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, prefabriklerde yaşayan vatandaşların temsilcileriyle bir kez daha bir araya gelerek birlikte çözüm yolları aradı.

Milletvekili Korkmaz, Prefabrik Sakinleri İle Bir Araya Geldi
Korkmaz, prefabriklerin 1 Haziran'da boşaltılmasının kesin olduğunu vurgulayarak, “Ancak bunu insanları incitmeden ve devleti acze düşürmeden nasıl yaparız ona bakıyoruz” dedi.

Düzce milletvekili İbrahim Korkmaz, AK Parti İl Başkanlığında Kadın Kolları İl Başkanı Çiğdem Günal ve prefabrik sakinlerini temsilen dört vatandaşla bir araya geldi. Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, prefabriklerde yaşayan vatandaşlarla çözüm yolları arayışında bulunup önerilerini dinledi.

Korkmaz, “Bilindiği gibi bu arazi de devletimiz bir tesis yapacak. Artık prefabriklerde uzun bir süre geçti. Ancak, burada yaşayan vatandaşlarında mağdur olmamasını istiyoruz. Bunun için neler yapabiliriz. 1 Haziran'da prefabrikler kesin boşaltılacak. Ancak biz sadece buradaki insanlarımızla değil, tüm sivil toplum örgütleriyle görüşüyoruz. Biz bu insanlarımızı incitmeden, devletimizi de acze düşürmeden ne yaparız ona bakıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA