Şam'da Patlama: Suriye Devlet Televizyonu Onlarca Ölü Olduğunu Duyurdu

Suriye devlet televizyonu, başkent Şam'da meydana gelen patlamada onlarca ölü ve yaralı olduğunu duyurdu.

Suriye devlet televizyonu , saldırıda onlarca ölü ve yaralı olduğunu açıkladı . Devlet televizyonu saldırıdan muhalifleri de sorumlu tuttu .

Suriye ' nin başkenti Şam ' daki iki patlama sonrasında gökyüzünde iki yoğun duman tabakası oluştu . Patlamaların nedeni ise henüz netleşmedi .

Suriye devlet televizyonu saldırıda onlarca ölü ve yaralı olduğunu duyurdu . Haberde , araçların yandığı belirtilerek , patlamaların çocukların okula gittiği sırada olduğu vurgulandı . Suriyeli muhalifler ise , saldırılarda bir emniyet binasının hedef alındığını açıkladı .

Dün de Dera kenti yakınlarında ateşkesi denetleyen Birleşmiş Milletler gözlemci heyetinin bulunduğu alan yakınlarında patlayan bomba nedeniyle 8 asker yaralanmıştı . Saldırıyla BM gözlemci heyeti başkanı Roberd Mood ' un hedef alındığı iddia edilmişti . Şam yakınlarında da yönetime bağlı 7 milis öldürülmüştü .

Suriye ' de 12 Nisan ' da BM ve Arap Birliği özel temsilcisi Kofi Annan ' ın çabaları sonrasında yürürlüğe giren ateşkes şiddeti azaltsa da durduramadı .