Eve Düşen Yıldırım 10. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Cuma akşamları büyük ilğiyle izlenen dizi Eve Düşen Yıldırım 10. Bölümüyle 11 Mayıs akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Eve Düşen Yıldırım 10. Bölüm özeti ve fragmanı...

Eve Düşen Yıldırım 10. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Eve Düşen Yıldırım dizisinin 10. bölüm özeti:

Muazzez Halil'in evlenme teklifine "evet" dedikten sonra Şayeste'nin yüzünden tebessüm eksik olmayacak. Namık, Muazzez'in bu kararında Şayeste'nin etkisi olduğunu düşünerek karısına karşı tepkisini daha da sertleştirecek.

Feyyaz'a yaptıklarından sonra korku ve tedirginlikle yaşamaya çalışacak olan Namık'ın, o geceye dair eline ulaşan bir zarf köşeye sıkıştığını hissettirecek.

Sait, Pınar ile yaşanan sorunlardan sonra bir de kumar borcuyla başına dert açacak. Namık durumu öğrenecek, Sait abisinin tepkisine inanamayacak. Namık tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de Pınar ile karşı karşıya gelecek. Pınar, -herkesi şaşkına çevirecek bir belgeyi- Namık'a verecek. Olaylar artık Namık'ın istediği gibi şekillenmeyecek.

Namık tüm bu olanlardan sonra yana yakıla Sait'i arayacak. Ancak Sait'i öyle bir halde bulacak ki, karşılaştığı manzara ile şoke olacak.