Hz. Muhammed'in Hayatını Anlatan Sunum Yarışması

Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde Bilişim Teknolojileri Alan Şefliğinin isteği ve istekli okul öğrencilerinin katılımı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın 07.04.2011 tarih ve 2011/22 sayılı Genelgesi çerçevesinde Hz.Muhammed'in hayatı ile ilgili bir sunum yarışması düzenlendi.

Hz. Muhammed'in Hayatını Anlatan Sunum Yarışması
Yarışmaya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fikri Çetinkaya ve Zekeriya Ünal, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Osman Peker, Şehit Hüseyin Gürlekli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Kale, Gediz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, Zafer İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Aydın ve Okul Müdür Başyardımcısı Ahmet Şerit, Müdür Yardımcısı Osman Ada, Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Aile Birliği ve vatandaşlar katıldı.

Rahmet ve Merhamet Peygamberi olan Hz. Muhammed'in hayatı ile ilgili yapılan sunum yarışmasında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen törende, Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul aile Birliği ile hayırsever ve eğitim dostu esnaflar tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler verilirken, Kutlu Doğum Haftası'nda Peygamberimiz Hz. Muhammed için en çok salavatı şerife okuyan 12-B sınıfı öğrencisi Sercan Coşkun'a Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İbrahim Özsoy tarafından Hz. Muhammed'in hayatını anlatan bir kitap ile 4 Gb.'lık flash bellek hediye edildi.

Törenden sonra bir teşekkür konuşması yapan Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Tevfik Delen: "Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını anlatan bu sunum yarışmasına katılan herkese projeyi başlatan Bilişim Teknolojileri Alan Şefliğine ve tüm kıymetli misafirlere çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir günde böyle güzel bir topluluk önünde bu kadar önemli bir konu (Peygamber Efendimizin Hayatı konulu sunum yarışması ödül töreni) için toplanmış olmamız ve kıymetli Milli Eğitim İdareci ve Personelinin bu güzel günde bizi yalnız bırakmamış olmaları çok önemli. Bu katılımlarınız bizlerin ve öğrencilerimizin ileride yapacağımız projeler için güç ve kuvvet olacaktır. Ayrıca bugünkü Hediye Törenimize katkıda buluna Okul Aile Birliği Başkanlığımıza ve hayırsever Gediz esnafına çok Teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından, Okul Müdür Yardımcısı Ayşegül Atar tarafından yürütülen "Temiz ve Hijyenik Sınıf" Projesi kapsamında 16-27 Nisan tarihleri arasında Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin en temiz ve hijyenik sınıfı seçilen 11/A sınıfına temizlik kupası verildi.

Kupa, Şehit Hüseyin Gürlekli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Kale tarafından Sınıf Rehber Öğretmeni İbrahim Özsoy ve Sınıf Başkanı Mülayim Kandırmış'a teslim edilirken, yine bu sınıftan kura ile belirlenen bir öğrenciye Okul Aile Birliği Başkanlığınca temin edilen 8 gb.'lık bir flash bellek Milli Eğitim Şube Müdürü Fikri Çetinkaya tarafından verildi .
Kaynak: İHA