Eve Düşen Yıldırım 9. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Eve Düşen Yıldırım 9. Bölümüyle 4 Mayıs Cuma akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Eve Düşen Yıldırım 9. Bölüm özeti ve fragmanı...

Eve Düşen Yıldırım 9. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Eve Düşen Yıldırım dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Namık Muazzez için elini kana bular. Bunun vicdan azabı onu da, bu olaya sebep olduğu için Muazzez'i de her saniye huzursuz edecektir. Muazzez, üst üste gelen sıkıntılarla başetmenin yolunu ararken Halil'den gelen evlenme teklifini düşünmeye başlar.

Şayeste bu evlilik teklifi haberini duyar duymaz, tüm ailenin önünde Muazzez'i sıkıştırır. Namık Muazzez'in aklını çeldiği düşüncesi ile Şayeste'ye "gerekirse sen gideceksin bu evden" diyerek karısını şok edecektir. Sait de tüm dünyasını altüst edeceği için Muazzez'i bu evlilik teklifinden vazgeçirmeye çalışır.

Muazzez, Halil'e evet deyince tüm sorunları geride bırakacağını düşünse de Namık onların mutlu olamayacakları konusunda nettir. Hatta Namık, bir adım daha ileri gider ve Halil'i bu durumdan vazgeçirmek için üstüne yürür. Sonuçta O'nun için elini kana bulamayı bile göze almıştır. Ancak Muazzez'in dudaklarından dökülenler Namık'ın hareket alanını oldukça daraltır.