Narman’da Öğrencilere SBS Eğitim Testi ve Döküman Desteği

Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Yıldız, 18 Mart İlköğretim Okulunda 8. Sınıf öğrencilerine SBS test ve dokümanlar dağıttı.

Narman’da Öğrencilere SBS Eğitim Testi ve Döküman  Desteği
18 Mart İlköğretim Okulu Konferans salonunda düzenlenen programla SBS test ve dokümanları dağıtan İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, “Daha önce sizleri, sosyal etkinlikler çerçevesinde düzenlediğiniz 18 Mart Kurtuluş Gecesinde izlemiştim. Çok başarılıydınız. Rollerinizi çok iyi yaptınız. Bu da sizin zeki ve başarılı birer öğrenci olduğunuzu belli ediyor. Sizlere diğer yandan hem ilçemize hem de kendi geleceğiniz için çok ders çalışıp ve bu vermiş olduğumuz testleri çözerek ilerde iyi mevki ve makamlara gelmenizi istiyorum. Hayatta başarılı olmak için her zaman çok çalışın, derslerinizi küçümsemeyin. Hangi ders olursa olsun özenle çalışın. Sizlere dağıttığımız testleri çözün, aradan biraz zaman geçsin tekrar çözün ki aklınızda kalsın. Ben bu şekilde ders çalışıyordum.” dedi.

Test ve dokümanları dağıtımında bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Yıldız ise ”İlçede toplam 150 üniversite, 300 SBS’ye hazırlanan öğrencimiz var. Sizlere bu test ve dokümanların tedarik edilmesinde emeği geçen ilçe kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Kaymakamımız eğitime ne kadar değer verdiğini sizlere bu testleri tedarik ederek ve bizzat kendi eliyle dağıtarak bir daha hatırlatmış oldu” diye konuştu.

Kaynak: İHA