Cizre'de Fakir Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Şefkat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği fakir öğrenciler yararına gıda ve giyim kermesi düzenledi.

Cizre'de Fakir Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi
Kermese Cizre Kaymakam Mehmet Ali Sağlam, Emniyet Müdürü Aydın Akkoca, Özel İstikbal Koleji Müdürü Malik Demir, Şefkat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nezihe Yardımcı ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

Kermesin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Mehmet Ali Sağlam, kermesin düzenlenmesinde ve kermes sonunda elde edilecek gelirin öğrencilere ulaşmasında emekleri olan herkesi tebrik ettiğini söyledi.

Cizre Şefkat Derneği Başkanı Nezihe Yardımcı ise, "Derneğimiz 2005 yılından bu yana ilçedefaaliyet göstermektedir. Biz dernek olarak her yıl olduğu gibi bu yılda fakir ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ufakta olsa destekte bulunmaktır. Derneğimizin diğer üyelerinin de katkıları ile Halk Eğitim Merkezi bahçesinde gıda ve giyim kermesi düzenledik. Kermes sonunda elde edilecek geliri ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacağız. Bu anlamda kermese gelip alacakları iki üç parçalık ürün ile bu gelirin öğrencilere ulaşmasına katkı sağlayacak bütün hayırsever vatandaşlarımıza şimdiden yapacaklarıkatkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kermesin bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi .
Kaynak: İHA