Çan'da Polisler Yerel Sanatçı Eşliğinde Eğlendi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde yerel sanatçı Şahin Karademir, Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında emniyet mensupları ile ailelerine konser verdi.

Çan'da Polisler Yerel Sanatçı Eşliğinde Eğlendi
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kaleseramik Fabrikaları Havuz başı tesislerinde verilen konsere, polislerin yanı sıra daire müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.

Metehan Gözütok ve Hakan Çelik önderliğinde Çan'lı öğrencilerden oluşan "Fetheden Adımlar" oyun ekibi de Halay ve Zeybek oyunlarıyla geceye ayrı bir renk kattı. İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, çeşitli etkinliklerle kutladıkları Polis Haftası etkinliklerinin Salı günü saat 09.00'da Atatürk anıtına çelek koyulması Sonucu Son bulacağını söyledi.

Konser programına, Çan Kaymakamı Hasan Gözen, Cumhuriyet Savcısı Can Tümer Kiriş, İl Genel Meclisi İkinci Başkan Vekili ve MHP Çan İl Genel Meclisi Üyesi Halil Turhan, MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Gecenin Sonunda İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar yerel sanatçı Şahin Karademir, "Fetheden adımlar" oyun ekibinden Metehan Gözütok'a teşekkür çiçeği verdi .
Kaynak: İHA