Yapımı Süren Sahil Tesisleri'ne ''Ertuğrul Günay'' İsminin Verilmesini Kararlaştırdı

Kumluca Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısında yapımı süren Sahil Tesisleri'ne Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın adının verilmesine karar verildi.

Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında toplandı. Toplantıda İsmail Değirmenci ve Kerim Güler encümen üyeliğine, Yusuf Göven, Durali Hoyrazlı, Hüseyin Aygün, Seyfi Arıkan ve Halit Barut imar komisyonu üyeliğine, Sait Kaya, Şefik Durdaş, Ramazan Kızılkaya, Neslihan Sungur Midilli ve Ömer Çağrı Kurşunlu da plan bütçe komisyonu üyeliğine seçildi.

Toplantıda Kumluca Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin yerinin değiştirilmesiyle ilgili yazıları ve imar planı tadilatları görüşüldü. Yapılan görüşme sonunda imar planında 64 ada 102 ve 103 parsellerin bulunduğu alanda Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi yeri olarak plan tadilatının yapılması, 64 ada 206 parselin belediye hizmet alanı olarak tadilat yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Başkan Çetinkaya, kendisi ve Başkan Yardımcısı Mustafa Songur tarafından Meclis gündemine alınması yönünde verilen dilekçeyi okudu. Çetinkaya, Göksu Mahallesi sahilinde belediye tarafından yaptırılan Sahil Tesisleri'ne Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın isminin verilmesini önerdi. Yapılan oylamada, oy çokluğuyla tesislere Bakan Günay'ın ismi verildi.

Meclis üyeleri, Sahil Tesisleri'ndeki yazlık düğün salonunun ücret tarifesini de görüştü. Yapılan oylama sonucu salonun çarşamba ve cumartesi akşamları bin lira, diğer günlerde ise 700 lira olması kararlaştırıldı .