Suşehri İlçe İdarecileri Mali Müşavirlerle Bir Araya Geldiler

Sivas’ın Suşehri ilçesinde Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçede görev yapan mali müşavirlerle yemekli toplantıda bir araya geldiler.

Suşehri İlçe İdarecileri Mali Müşavirlerle Bir Araya Geldiler
İlçede görev yapan mali müşavirler tarafından tertip edilen yemekte konuşan Suşehri Kaymakamı Demiral, Kişilerin istişare ederek çözüm bulmalarının başarılı olduğunu söyledi.

Demiral “İlçemizin göç verdiği aşikardır. Fakat göç neden veriliyor. Bunların öncelikli olarak istişaresini yaparak bunun amacını görmemiz lazım. Yani hedeflere ulaşmak için istişare önemli. İyimser insandan memlekete fayda olur. Suşehri iddiaları olan bir ilçedir. İyi eleştiriler bizim başımızın üstündedir. Kötü eleştiriler kesinlikle bizim moralimizi bozmaz.” dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Hayatta en kolay işin bir insanı eleştirmek olduğunu söyleyerek, “Bu tür toplantılar eleştirileri engellemektedir. Toplantı yapılırken, öncelikli olarak toplantının özüne inilmesi gerekmektedir. Kimsenin elinde, devlet gücünden fazla güç yoktur. Suşehri’ne gerçekten hizmet etmek istiyorsak, bazı şeylerden uzak durmamız gerekiyor.” dedi.

İlçede bulunan Mali Müşavirler adına konuşan Cemal Yaman, İlçede görev yapan mülki ve idari amirlerin katılımıyla birlik, beraberlik ve kaynaştırmak amacıyla böyle bir program düzenlediklerini ifade etti .