Sivas'ta Polisler İle Basın Mensupları, Dostluk Maçında Bir Araya Geldi

Sivas'ta polisler ile basın mensupları, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü dolayısıyla dostluk maçında bir araya geldi.

Dostluk karşılaşması, Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'un maçlarını oynadığı Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynandı. Her iki takım sahaya ''Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız'' yazılı pankartla sahaya çıktı.

Emniyet takımının kaptanlığını Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, basın takımının kaptanlığını ise Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan yaptı. Takım kaptanları birbirlerine karşılıklı çiçek takdim etti. Çiçekler, protokol tribününde maçı izleyen Emniyet Müdürü Seyhan'ın eşi Güler Seyhan ve polis eşlerine verildi.

Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, günün anısına Kemal Çağlayan'a plaket verdi.

Maç öncesi her iki takım birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Anadolu Ajansı Sivas Bölge Müdürü İsa Sansar, Doğan Haber Ajansı Sivas Büro Şefi Eraydın Aytekin, İhlas Haber Ajansı Sivas Temsilcisi Turan Bulut, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Zara Belediyespor'un sportif direktörü ve sporcu yorumcusu Mustafa Ateş ile haber ajanslarından ve yerel televizyonlardan muhabir ve kameramanların forma giydiği basın takımının kalesini, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal korudu.

Emniyet takımında ise bazı şube müdürleri, büro amirleri ve polis memurları forma giydi. Maçın ilk yarısını 3-2 önde tamamlayan emniyet takımı, karşılaşmadan 6-3 galip ayrılmayı başardı .