Kadirli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Atıl Kalecik'den Açıklama

Kadirli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Atıl Kalecik, ''Kadirli halkına hak ettiği sağlık hizmetini sunmaya çalışıyoruz'' dedi.

Kalecik, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, yönetim kurulu üyeleri ve ilçede görev yapan gazetecileri makamında kabul ederek, sağlık hizmetlerini anlattı.

Başarılı ve deneyimli personel ile vatandaşlara hak ettiği sağlık hizmetlerini sunma gayreti içerisinde olduklarını belirten Kalecik, 150 yataklı hastanede yeniliklerin devam ettiğini ifade etti.

Kalecik, Kadirli'de sağlık sunumu olarak daha iyi hizmet için olağanüstü gayret gösterdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Kadirli halkına hak ettiği sağlık hizmetini sunmaya çalışıyoruz. Kadirli halkı hizmetin en iyisine layık. Sağlık Bakanlığı'nın son değerlendirmelerine göre, hastanemizin kalite puanlarında artış ve ilçe dışına sevklerde azalma olduğu görülmüştür. Hastanemizde yeni hizmete giren fizik tedavi ünitesi, MR görüntüleme, 2. basamak erişkin yoğun bakım, kalp ve eforlu EKG cihazları ile hastalarımızın tedavisini ne kısa zamanda tamamlamaya çalışıyoruz.''

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise Kalecik ve hastane personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: AA