İşçilerden Sait Turan'ın Cenazesi Toprağa Verildi

Erzurum'da baraj göletinde kaybolan ve dün cesedi bulunan TEDAŞ işçilerinden Sait Turan'ın cenazesi toprağa verildi.

Aşkale'deki Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazına, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Cengiz Yavilioğlu, Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İşçilerden Sait Turan'ın cenazesi cenaze namazının ardından Aşkale Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur da gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük bir acı yaşandığını dile getirdi ve herkese baş sağlığı diledi.

Melda Onur, ''Bu bir iş kaza değil, arkadaşlarını göz göre göre ölüme göndermişler. her şey başından başlıyor. O direğin neden barajın ortasında olduğu, böyle bir riskli, önemli sorunda bu insanlar neden iki kişilik deniz bisikletine doldurularak, buzlu göle gönderildiler-'' diye sordu.

Şafak Mahallesi'ndeki taziye evini de ziyaret eden Onur, baraj göletinde yaşamını yitiren işçilerin yakınlarına baş sağlığı diledi.

Aşkale ilçesindeki Karasu-2 Baraj Göletinde ölen TEDAŞ işçilerinden Rıdvan Takım, Mustafa Arifoğulları, Şahin Baykal ve Feridun Öztürk'ün cenazeleri dün toprağa verilmişti .