Eskişehir Valisi, Seka'daki Film Platosuna Hayran Kaldı

Kocaeli’ye bir dizi temaslar için gelen Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, SEKA Park alanı içerisine inşa edilen dev film platosunu ziyaret etti.

Eskişehir Valisi, Seka'daki Film Platosuna Hayran Kaldı
Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak ile dev film platosunu gezen Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir platoyu çok beğendiğini belirtti.

Başkan Vekili Zekeriya Özak ile birlikte dev platoda inceleme yapan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, TRT’de yayına giren ve başrollerini Türkan Şoray, Cemal Hünal, Aslı Tandoğan, Tolga Karel, Hazım Körmükçü gibi ünlü isimlerin paylaştığı ‘’Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam’’ dizisinin çekildiği plato alanında incelemelerde bulundu. Yönetmen Ezel Akay tarafından karşılanan heyete Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı eşlik etti. Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, platonun Kocaeli için çok önemli olduğunu vurguladı. “Kocaeli’nin uluslar arası alanda tanıtımına büyük katkı sağlayacak bu platonun oluşmasında büyük katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu tebrik ediyorum” dedi.

Seka alanındaki dev film platosunun çevresinde, plato içinde ve dizi setinde incelemelerde bulunan heyet, dizi hakkında başrol oyuncularından Cemal Hünal ile sohbet etti. Dizi çekimlerinin nasıl gittiğini soran Kocaeli Başkan Vekili Özak ve Vali Topaca, sahneler hakkında bilgi aldı. Dev oyuncu kadrosuna sahip dizinin Kocaeli’nde çekilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Eskişehir Valisi Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir ise oyuncuları selamlayarak başarılar diledi .