Basın Mensupları Emniyet Müdürü Usta’yı Ziyaret Etti

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Polis Haftası dolayısıyla ilçede görev yapan gazeteciler Emniyet Müdürü Avni Usta’yı makamında ziyaret etti.

Basın Mensupları Emniyet Müdürü Usta’yı Ziyaret Etti
Ziyarette gazeteciler şehit polisler içinde başsağlığı diledi. Silopi ilçesinde günlük olarak yayın hayatını sürdüren Silopi Gazetesi ve Haber73 gazetelerinin sorumlu müdürleri Selim Yalçın, Mehmet Demirhan ve Cihan Haber Ajansı(Cihan) Muhabiri Ali Güven, 10 Nisan polis haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Avni Usta’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Cudi Dağı’nda şehit olan polis memurları için taziye dileklerinde bulunan gazeteciler, Emniyet teşkilatının kuruluşunu yürekten kutladıklarını belirttiler. Şırnak il genelinde asayiş ve huzurun sağlanmasında emniyet güçlerinin gösterdikleri çabaya değinen gazeteciler, asayiş olayları sayısının azlığının polislerin sükûnetin sağlanmasında büyük emek harcadıklarının göstergesi olduğunu ifade etti.

Gazetecilerin kamuyu bilgilendirme adına önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Şırnak İl Emniyet Müdürü Avni Usta, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emniyet teşkilatının halkın huzuru ve refahı için 24 saat hizmet verdiğini ifade eden Müdür Usta, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması için çalıştıklarını ifade etti.