Ak Parti'den Düzce İl Emniyet Müdürü Gezer'e Ziyaret

Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla AK Parti'den Düzce İl Emniyetine ziyaret gerçekleştirildi.

Ak Parti'den Düzce İl Emniyet Müdürü Gezer'e Ziyaret
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. Kuruluş Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal, Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Ali Gezer, Düzce'nin genç, dinamik ve sosyal yönden gelişen bir il olduğuna belirterek "Düzce Türkiye'nin gen genç ili fakat en hızlı gelişen illerinden. Nüfus yapısı itibari ile çok hareketli bir şehir" dedi Milletvekili İbrahim Korkmaz, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167. Yılını kutlayarak "Emniyet Müdürümüze ziyarette bulunacaktık. Meclis çalışmaları nedeniyle bir türlü fırsat bulamadık. Bugün bunu gerçekleştiriyoruz ve aynı zamanda 167. Yıldönümlerini kutuluyoruz" diye konuştu.

Korkmaz son olarak teşkilatın çalışmalarının güzel olduğunu işaret ederek "Siyasiler olarak kendilerine gereken her türlü desteği sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.