İlçe Emniyet Müdürlüğü, Öğrencilere Oyuncak Dağıttı

Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yapılan etkinlikler kapsamında Malkara İlçe Emniyet Teşkilatı, ilçedeki ana sınıflarına hediye paketleri dağıttı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Öğrencilere Oyuncak Dağıttı
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167 inci yıldönümü nedeniyle ilçedeki minik öğrencileri ziyaret ederek onlara hediyeler verdiklerini belirten Emniyet Müdürü Behçet Alkan, 'Geleceğin polisleri, amirleri ve müdürlerini şimdiden ziyaret etmek, onlara Polislik mesleğini tanıtmak istedik. Bunun yanı sıra da kendilerine Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğünün hazırladığı hediyelerimizi verdik ' dedi.

Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Emniyet Amiri Cüneyt Aydın, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Muzaffer Çalık, Aysel Öztürk ve Mehmet Özdoğan ile birlikte ilk önce Hacıilbey İlköğretim Okulu Ana sınıfını ziyaret eden heyet burada Nuket İğdeli ve Bahar Uymaz'ın öğretmenliğini yaptığı iki Ana Sınıfını gezdiler. Burada minik öğrencilere hediyeler vererek Polislik Mesleğini tanıtan Emniyet Müdürü Behçet Alkan'a öğrenciler kendi yaptıkları Resimleri hediye etti. Okul Müdürü SedatParapan ile birlikte okulu gezen heyet, daha sonra TOGEM tarafından Zeynep, Ali Öztürk çiftine yaptırılan Okul Öncesi Eğitim Birimini ziyaret etti.

Burada da sınıf öğretmenleri Şükriye Öztürk ve Reyhan Bilgi ile birlikte şarkılar söyleyen öğrencilere eşlik eden Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli burada da öğrencilere hediyelerini dağıttılar.

Son olarak, 75. Yıl İlköğretim Okuluna geçen heyeti, okul müdürü Hasan Kuzu ve Ana Sınıfı Öğretmeni Emine Çoban karşıladı. Ana Sınıfında öğrenciler ile bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Behçet Alkan tüm öğrencilerin Polis olacağını öğrenince sevinerek, 'Gözümüz arkada kalmayacak ' dedi.

Kaynak: İHA