Satranç Turnuvasında Başarılı Olan Öğrencilere Dizüstü Bilgisayar

Ağrı'ın Patnos ilçesinde düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi tarafından dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Satranç Turnuvasında Başarılı Olan Öğrencilere Dizüstü Bilgisayar
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2011-2012 yılı okul sporları kapsamında organize edilen Minikler ve Yıldızlar Satranç Turnuvası'nda başarılı olan öğrenciler, Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi tarafından kabul edildi.

Düzenlenen ziyarete; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hikmetullah Yiğit, Köylere Hizmet Götürme Birlik Saymanı Yaşar Gökdağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdulhalik Tunç, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Niyazi, başarılı öğrencileri kutlayarak hepsine dizüstü bilgisayar hediye etti.

Turnuvanın yıldızlar kategorisinde Aktepe YİBO öğrencilileri Sibel Kılıç ve Muhammet Aksungur ile Tes-İş İlköğretim Okulu öğrencisi Taner Araz ilk üç sırayı kazanmıştı. Minikler kategorisinde ise Kiptaş İlköğretim Okulu öğrencisi Furkan Keleş birinciliği, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Adem Akbaş ikinciliği ve yine Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi İsmail Meriç üçüncülüğü elde etmişti .