Kaçarken 6 Metre Yüksekten Düşerek Öldü

Batman'da polis merkezinde kendisini yaraladığı için hastaneye götürülen ve tedavisi yapılan zanlının, hastaneden kaçmaya çalışırken 6 metre yüksekten düşerek öldüğü bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, 30.04.2012 günü saat 00.30 sıralarında, durumundan şüphelenilen S.P'nin polis tarafından durdurularak kimliğinin sorulduğu, ancak kimliğini ibraz edemeyince polis merkezine götürüldüğü belirtildi.

Bu kişinin, polis merkezinde kendine zarar verici eylemlerde bulunarak 2 polis memuru ve kendisini yaraladığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Şahıs, ambulans ile hastaneye götürülmüş ve acil doktoru tarafından tedavisi yapıldıktan sonra hastaneden kaçmak istemiştir. Ardından polis ve hastane güvenlik görevlilerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya devam etmiştir. Acil dış giriş kapısında sıkıştırılması üzerine, şahıs morg tarafına yönelerek kaçmaya devam etmiş, aydınlatma bulunmayan morg girişi kenarındaki demir korkuluğu yol zannedip yaklaşık 6 metre yüksekten atlayarak düşmesi neticesi yaralanmış, tekrar ambulansla acile getirilmiş ancak burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir.

S.P'nin; mala zarar verme, ev ve iş yerinden hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma, kabul etme, satın alma, silahla tehdit, 6136 sayılı kanuna muhalefet, yaralama suçlarından toplam 23 dosyasının bulunduğu, bazı suçlarından davalarının devam ettiği tespit edilmiş olup konu ile ilgili adli ve idari işlemler devam etmektedir.' '
Kaynak: AA