AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklama Yaptı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi kapsamında Bartın'a 4 milyon 765 bin lira ödenek ayrıldığını bildirdi.

Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, iktidarlarının 9,5 yıldır her alanda büyük icraatlara imza attığını, başarılı hizmetlerin en önemlilerinden birinin de KÖYDES projesi olduğunu belirtti.

''Köylü milletin efendisidir'' sözünün gereğini yaptıklarını, köylünün hizmetkarı olduklarını anlatan Tunç, şunları kaydetti:

''İlimize bu yıl için KÖYDES Projesi kapsamında Bartın'a 4 milyon 765 bin lira ödenek ayrıldı. 2005-2011 yılları arasında bini aşkın proje için toplam 74 milyon lira tahsis ettik. 'Suyu, yolu olmayan köy kalmasın' diye çalıştık. Köylerimize bin 100 kilometresi asfalt, bin kilometresi stabilize olmak üzere 2 bin 100 kilometre yol yaptık, 50 kilometre parke yol çalışması gerçekleştirdik. 262 köyde toplam 320 ünitede içme suyu projesini hayata geçirdik. KÖYDES Projesi'ni hayata geçiren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, projenin ilimizde uygulanmasını sağlayan il genel meclisi üyelerine, ilimiz yöneticilerine ve işçilerine çok teşekkür ediyorum.' '
Kaynak: AA