Gönen Kaplıcaları İşletmesi'nin 51. Olağan Kongresi Yapıldı

Balıkesir'in Gönen ilçesindeki Gönen Kaplıcaları İşletmesi A.Ş.'nin 51. yıllık olağan genel kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda yönetim kurulu belirlenirken şirket sermayesinin 5 milyon liraya çıkarılmasına karar verildi.

Gönen Kaplıcaları İşletmesi'nin 51. Olağan Kongresi Yapıldı
Gönen Belediyesi'nin yüzde 86 ile en büyük ortağı olduğu tesisin, ayrıca 2 bin 800 ortağı bulunuyor. Toplantıda 2011 yılında yapılan faaliyetlerle ilgili olarak ortaklara bilgi verildi.

2011 Nisan ayında seçilen yönetim ve denetim kurulu üyeleri değişmedi. Kaplıcaların 2011 yılında yaptığı faaliyetler ele alındı. Fizik tedavi ünitesinin 380 bin lira harcanarak günümüz şartlarına uygun, modern bir görünüme kazandırıldığı açıklandı. Ayrıca şirket sermayesinin 2012 yılında 5 milyon liraya çıkarılmasına karar verildi.

2012 yılında yapılması planlanan yatırımlar ise masaya yatırıldı. Genel kurulda yeni yönetim ise şöyle oluştu: Başkan Hüseyin Yakar, İkinci Başkan Ahmet Yörük, üyeler Hüseyin Demirdelen, Ümit Dağcı, İsmail Rıfkı Danış, İsmail Bigalı ve Servet Bıyık. Denetim Kurulu ise Hüseyin Acar, Mustafa Başar ve Hüseyin Taşçı'dan oluştu .