Narman MYO Öğrencileri İSO Sertifikası Aldı

Narman Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri ISO 9001 ve ISO 22000 sertifikalarını aldılar.

Narman MYO Öğrencileri İSO Sertifikası Aldı
Narman MYO ve Ortadoğu Patent Ofisi işbirliği ile İSO eğitmeni FatihTuran tarafından verilen 16 saatlik ISO 9001 ve ISO 22000 kursunun ardından sertifika almayı hak eden öğrencilere sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan Okul Müdürü Prof. Dr. Metin Turan, “Öğrencilerimizin mezuniyet sonrası iş istihdamında önemli bir eğitimden geçti. Bu ve benzeri donanımlara sahip olmanız sizlerin istihdam edilmenizde önemli bir yere sahiptir. Dünya ölçeğinde iş yerlerinde olduğu gibi istihdam edilecek elemanlarında sahip oldukları mesleki becerileri yanında kalite yönetim standartları gibi birikimleri gerekmektedir. Biz üniversite olarak öğrencilerimiz mezun olmadan iş hayatında önemli olan bu tür donanımlara ve mesleklerine ait istihdam edilecek yerler daha kaliteli hizmet sunacağı kanaatindeyim” dedi.

Daha sonra başarılı olan 150 öğrenciye Okul Müdürü Prof.Dr. Metin Turan, Müdür yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Murat Cengiz, Yrd.Doç.Dr. Mahmut Daşcı Öğretim Görevlisi Yeşim Cengiz, ISO 9001 ve ISO 22000 sertifikalarını verdiler.

Sertifikalarını alan öğrenciler kendilerini mezun olmadan iş hayatına hazırlayan okul yönetimine teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA